Elf Gelderse veulens gingen in de strijd om de Equimax Veulenbokaal in Ermelo nogmaals de strijd met elkaar aan. Won Danser-zoon Ludo enkele weken geleden al de titel op de Nationale Dag van het Gelderse Paard, ook op de Nationale Veulenkeuring liet hij zich heel goed zien. Het kampioenslint kon hem dan ook niet ontgaan. De bij Berry  Kollenburg in Best gefokte voshengst is een heel compleet Gelders veulen zowel qua afstamming als in voorkomen en in beweging. Moeder Wiezelma is een stermerrie van Sirius. Reservekampioen werd de fijn bewegende Layla-Amanda (Alexandro P uit Amanda II ster pref. V.Farrington) van f/g Henk Hekkert uit Wijhe. Meer over deze keuring in de volgende In de Strengen.

 

Bekijk hier de totale uitslagen

 

GJ voor KWPN

Agenda

KWPN Kampioenschappen, Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website