FB IsmooiZeven driejarige Gelderse merries verschenen in de baan voor de Koninginnerubriek Gelders paard. Gedoodverfde favoriet Idessa van Heemstate (Dorado uit Bodessa van Heemstate ster v.Koss) van f/g W.K. Staatsen uit Emmer Compascuum verliet de ring vanwege onregelmatigheid en maakte daarbij de baan vrij voor haar concurrentie.

Als eerste mocht vervolgens opstellen een met de toepasselijke naam Is Mooi getooide dochter van Charmeur uit elitemerrie Chamanta (v.Jetset D)van f/g Geert en Coba van Es uit Een. De reservetitel was voor Ida-Amanda. Deze dochter van Alexandro P komt uit Amanda II (v.Farrington) en daarmee is deze echt Gelderse merrie een volle zus van de reservekampioen bij de Gelderse veulens, Layla-Amanda. Ida-Amanda is gefokt bij familie Hekkert. Verdere berichtgeving over deze keuring komt in de volgende In de Strengen.

GJ voor KWPN

Agenda

KWPN Kampioenschappen, Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website