FB HaradessaDe oudere Gelderse merries vormden deze keer een mooie en rijke rubriek. Haredessa (Fantastique uit Odessa keur pref v.Ahoy) ging aan kop tijdens de Nationale Dag van het Gelders Paard en herhaalde dit staaltje tijdens de Nationale Merriekeuring voor vier tot en met zevenjarige Gelderse merries.

De royale, donkere vos komt uit de bekende merrielijn van Ien Verhagen uit Bergeijk. Zij staat te boek als fokker en geregistreerde. Harm Bruil bracht de merrie voor en is tevens medegeregistreerde. De reservekampioen werd deze keer de beeldschone Hanna, gefokt bij de familie Schilder en geregistreerd bij Bouwe Hoekstra uit Sint Nicolaasga. De dochter van Danser uit Vatasja pref ster v.Hofmeester) behaalde vorig jaar de hoogste IBOP-score. Meer informatie over deze keuring in de volgende In de Strengen.

 

GJ voor KWPN

Agenda

KWPN Kampioenschappen, Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website