Acsi Green arrowOndanks de slechte weersomstandigheden voorafgaande aan het KWPN Kampioenschap voor vijfjarige eventingpaarden kon de wedstrijd toch plaatsvinden. De animo ervoor lijkt iedere keer toe te nemen alsmede de kwaliteit van de deelnemende combinaties.

Op een eerste plaats eindigde de bijzonder getalenteerde ACSI Green Arrow. Een uitblinker in zowel dressuur, springen als meewerkendheid. De nakomeling van Arthos R uit Mascha (v.Derrick) is gefokt bij H. Visscher uit Rouveen en geregistreerd bij Dutch Eventing Sport BV/R. van Reine uit Herveld. De vosruin werd zeer correct voorgesteld door Angela Kollee. Met slechts zestiende punt minder werd tweede Coral Estate Geluk (Zavall VDL uit Vassara v.Pacific), gefokt bij M. Ophey uit Nederweert en geregistreerd bij zijn amazone, Nienke van Roekel uit Ede.

Overige informatie over deze wedstrijd in de volgende In de Strengen.

 

 

Agenda

KWPN Kampioenschappen, Ermelo Inschrijven | Startlijst | Resultaten | Website